Mitutoyo BeNeLux

De historie van Mitutoyo België en Nederland gaat terug naar het begin van de 60er jaren, toen Mitutoyo producten voor het eerst op de Belgische en Nederlandse markt kwamen. Anno 2015, zijn we Mitutoyo BeNeLux. 
 
In 2015 werden de krachten gebundeld en nu bedienen we samen de Benelux-markt onder één gezamenlijke vlag, Mitutoyo BeNeLux.
 
We willen ons onderscheiden als een consultatieve en proactieve verkoops- en serviceorganisatie in precisiemeetapparatuur.
 
Door onze lokale aanwezigheid kunnen we in een snelle service voorzien. Vanzelfsprekend hebben we via ons uitgebreide en pertinent bijgeschoolde team meer kennis en vaardigheden in huis, welke we inzetten bij technische ondersteuningen en onderhoud.
 
Bovendien staan we erop onze klanten van de juiste opleidingen en kennis te voorzien zodat zij tot optimale meetresultaten komen.
 
Binnen de Benelux constructie fungeert Mitutoyo Belgium als vestiging waar sales en service gecentraliseerd zijn en gestuurd worden. Mitutoyo Nederland neemt een meer administratieve en financiële rol op zich.
 
De showrooms in Kruibeke (BE) en Veenendaal (NL) hebben beide een uitgebreide toonzaal waar u terecht kan voor demonstraties, opleidingen en workshops. Aangevuld met een extra meet- en demonstratieruimte in Veldhoven (NL) is er steeds een locatie dichtbij waar we van dienst kunnen zijn.  
 
Voeg daar nog het Mitutoyo Research Center Europe (RCE) in Best aan toe. Waar we o.a. een RVA-erkende kalibratiedienst hebben. Meer info
 
Mitutoyo BeNeLux neemt binnen het Mitutoyo concern zo een bijzondere plaats in, aangezien er buiten Japan maar weinig landen zijn waar zoveel verschillende aspecten van de bedrijfsvoering te vinden zijn. Verkoop, service, opleiding, kalibratie en research - en dat allemaal binnen het compacte Benelux.
 
Wij zijn daar best trots op - en u profiteert ervan!
 
 
 
Werner De Ridder 
Managing Director