Mitutoyo Benelux

Mitutoyo is al jaren wereldleider als het gaat om Precisie Meettechniek en we mogen met trots zeggen dat we al 50 jaar actief zijn op de Europese markt.

In 2015 zijn de krachten van de Nederlandse en Belgische markt gebundeld en bedienen we samen de Benelux markt onder één gezamelijke vlag, Mitutoyo Benelux.

Mitutoyo Benelux met professionele Sales & Service locaties in Veenendaal (NL) en Melsele (BE), biedt een enorm scala aan producten.

Van micrometers, schuifmaten en meetklokken tot hardheidstesters, vision meetsystemen en 3D coördinaten meetmachines.

Hier kunt u terecht voor demonstraties, opleidingen en workshops.

Aangevuld met een extra meet- en demonstratieruimte in Veldhoven (NL) is er steeds een locatie dichtbij waar we van dienst kunnen zijn. 

Voeg daar nog het Mitutoyo Research Center Europe (RCE) in Best aan toe, waar we o.a. een RvA-erkende kalibratiedienst hebben.

Door onze lokale aanwezigheid kunnen we in een snelle service voorzien. Onze meetspecialisten vinden samen met u oplossingen voor al uw meetuitdagingen. 

Mitutoyo Benelux garandeert zekerheid door een proactieve verkoopondersteuning, continue kennisoverdracht via opleidingen en permanente onderhoudsdienst naast betrouwbare product- en meetinformatie. 

Een correcte en klantgerichte service is waar wij voor staan!

 

Henk Slotboom

Managing Director

Foto_Henk.jpg