Mitutoyo Benelux - Service & Support update

Mitutoyo M3 Solution Center Melsele is weer open en onze medewerkers zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of via de website. We zullen er alles aan doen om u in deze tijd te helpen uw activiteiten voort te zetten.

Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Wij staan volledig achter de huidige maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan en hebben diverse maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het risico voor alle betrokkenen tot een minimum wordt beperkt.

Service & Helpdesk
Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt samen met u beslist of een activiteit uitgevoerd kan worden of toch nog uitgesteld dient te worden. 
Machineleveringen en service activiteiten waarbij de aanwezigheid van servicepersoneel is vereist, gaan in overleg met u en Mitutoyo.

Daarnaast zijn we onze service activiteiten aan het uitbreiden met meer online support mogelijkheden (te denken aan e-learning, online advies en online trainingen). 

We houden ten alle tijden rekening met de huidige omstandigheden c.q. geldende maatregelen.
Heeft u vragen hierover, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Helpdesk – onze helpdeskmedewerkers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar om u te ondersteunen met helder en bruikbaar advies.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op - wij staan voor u klaar.


Mitutoyo Benelux team

T. +32 3 254 04 44
info@mitutoyobenelux.com
service@mitutoyobenelux.com