60 dagen de Offline programmering van Mitutoyo GRATIS uitproberen! U kunt hiermee

  • Offline meetprogramma's programmeren en bewerken met MCOSMOS-3
  • Offline programmeren uit 3D CAD-bestanden met MiCAT-Planner

MiCAT Planner

De enige manier om tijd te besparen en resultaten te garanderen. Ongeacht uw meettaken, MiCAT Planner biedt u enorm veel voordelen mbt CAD-gebaseerde programmering.
 

Virtuale Machine
Het programma gebruikt de echte CMM-configuratie, inclusief alle rekken en tasters die aan de machine zijn bevestigd, om de meest optimale configuratie te selecteren op basis van de door de gebruiker gedefinieerde meetregels.

Automatische Programmeren van Producten
Wanneer een CAD model met alle PMI-gegevens in het programma wordt geïmporteerd, worden alle vereiste functies en kenmerken die moeten worden geëvalueerd onmiddellijk weergegeven en geprogrammeerd.

Cyclustijdoptimalisatie
MiCAT genereert de meetcycli aanzienlijk sneller en optimaliseert de tasterweg volgens de meest gunstige meetweg en volgorde, waarbij overbodige tasterwisselingen of -bewegingen worden vermeden.

Het automatisch meetprogramma’s genereren door de software bespaart enorm veel tijd en geeft een constante kwaliteit aan die zelfde meetprogramma’s voor coördinatenmeetmachines.

MiCAT Planner

MCOSMOS-3

Het ultieme pakket voor het bedienen van 3D CNC-coördinatenmeetmachines

Organiseren – Uitvoeren – Berekenen – Rapporteren
Met de high-end versie van Mitutoyo’s wereldberoemde CMM-management programma, heeft u toegang tot alle onderstaande software.

PartManager
Het veelzijdige besturingscentrum in het MCOSMOS softwarepakket

GEOPAK
Genereren van meetprogramma's voor geometrische elementen

CAT1000P
Gebruik CAD modellen om meettaken te programmeren

CAT1000S
Toleranties van 3D-vrije-vorm oppervlakken vergelijken

SCANPAK
Evalueren en verwerken van 2D-contouren

MCOSMOS-3

 

Vraag vandaag nog uw 60 dagen gratis proefversie aan!

De software van deze Mitutoyo proefversie kan tot 60 dagen na installatie worden gebruikt.

Belangrijk: meetprogramma's die door deze demo-/testversie van MiCAT-Planner worden gegenereerd, vereisen een MCOSMOS-Run-optie op de CMM waarop dit meetprogramma moet worden uitgevoerd. Deze MCOSMOS-Run optie is opgenomen in deze testversie maar vervalt ook na 60 dagen. Voor verder gebruik van de door MiCAT-Planner gegenereerde meetprogramma's na 60 dagen, is aankoop van deze MCOSMOS-Run optie noodzakelijk.

Door onze proefversie - 60 dagen Offline Programmering - aan te vragen, gaat u ermee akkoord dat een geautoriseerde vertegenwoordiger van Mitutoyo Benelux via e-mail contact met u opneemt om u een download-URL te geven en u vervolgens telefonisch support verleend voor de configuratie van de software, controller, tastsytemen en andere elementen die nodig zijn om te kunnen profiteren van de volledige functionaliteit van de Mitutoyo MiCAT-planner/MCOSMOS-software. Hiervoor zijn uw juiste contactgegevens nodig, met name uw e-mail en uw telefoonnummer.

Gegevensbescherming is een kwestie van vertrouwen - en uw vertrouwen is belangrijk voor ons. Mitutoyo respecteert uw privacy en uw persoonlijk gebruik van onze producten. De bescherming, de rechtmatige verzameling, verwerking en het gebruik van uw persoonlijke gegevens zijn voor ons een belangrijke overweging. Om ervoor te zorgen dat u zich bij uw bezoek aan onze website veilig voelt, houden we ons bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens strikt aan de wettelijke voorschriften en willen we u informeren over het verzamelen en gebruiken van gegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Privacy Policy.

De algemene licentievoorwaarden voor het gebruik van computerprogramma's (Software) en de speciale licentievoorwaarden voor het gebruik van de software MiCAT van Mitutoyo Europe GmbH zijn van toepassing op deze aanbieding.

Captcha-code

Systeem Eisen
Besturingssysteem:
Windows 10 Pro 64-bit (versie 1803 of hoger)
 
 
Minimaal
Processor: Multi-core processor (2.0 GHz)
Memory: 4GB of RAM
Graphische weergave: NVIDIA Quadro elk type met min. 2GB dedicated geheugen. (Bijvoorbeeld, NVIDIA Quadro P600 2GB GDDR5)
 
 
Aanbevolen
Processor: Multi-core processor (2.0 GHz of hoger)
Geheugen: 16GB of RAM
Grafische weergave: NVIDIA Quadro elk type met 5GB dedicated geheugen of meer. (Bijvoorbeeld, NVIDIA Quadro P2200 5GB GDDR5)

Meer informatie over Mitutoyo's MiCAT Planner

Programma's - eenvoudig, snel en betrouwbaar. Ongeacht uw meettaken - MiCAT Planner biedt u enorm veel voordelen mbt CAD-gebaseerde programmering.

Download PDF (805,86 KB)

Meer informatie over Mitutoyo's MCOSMOS

Het ultieme pakket voor het bedienen van 3D CNC-coördinatenmeetmachines.

Download PDF (1.945,94 KB)