Education Pack

Mitutoyo's Education Pack bestaat uit een reeks artikelen bedoeld als handige verwijzingen naar de theorie en praktijk van metrologie voor gebruik in de klas, op het werk en in het laboratorium.

De verzameling strekt zich uit van een gemakkelijke muurcharts tot een uitgebreid naslagwerk, allemaal aantrekkelijk gepresenteerd met kleurenfoto's en illustraties voor veilig en efficiënt gebruik van meetapparatuur, terwijl het voldoende achtergrond geeft om verder onderzoek op specifieke gebieden van belang zijn voor de lezer bevordert.

met-book.jpeg

METROLOGIEHANDBOEK

Dit handboek behandelt de onderliggende principes, de technologie en de toepassing van een breed scala aan meetapparatuur van basisinstrumenten tot de meest geavanceerde inspectieapparatuur die tegenwoordig beschikbaar is.

Meer informatie

wallcharts.jpeg

Posterset

Deze posters zijn ontworpen om informatieve, altijd beschikbare informatie over de meetinstrumenten te bieden, doorgaans te vinden in de werkplaats en trainingsvestiging. A1-formaat en gedrukt in full colour.


Vraag uw GRATIS exemplaar

quick-guide.jpeg

Metrology Compact

Een gids voor precisie meetinstrumenten van 44 pagina's op A4-formaat. Over de constructie en de toepassing van veel van de meetinstrumenten die te vinden zijn in de industrie, gesteund door bruikbare definities van veel gebruikte termen in technieken, waaronder rondvormmeting en SPC.


Vraag uw GRATIS exemplaar

surfaceroughness.jpeg

Oppervlakteruwheidsgids

Een beknopte gids in zakformaat voor het laboratorium en de werkplaats. Bevat definities en terminologie, te vinden in de huidige internationale normen rondom omgaan met dit aspect van de metrologie.


Vraag uw GRATIS exemplaar

engbook.jpeg

Ingenieurshandboek

Dit boekje in pocketformaat van 64 kleurenpagina's is een handige bron van informatie over vele aspecten van metrologie zoals hardheidsschaal equivalenten, de relatieve omvang van de micron en eindmaattoleranties met de daaruit voortvloeiende toepasbaarheid.


Vraag uw GRATIS exemplaar

Invoerbeschermingsboekje.jpeg

Invoerbeschermingsboekje

Een 16-pagina's lange uitleg van IP-codes, full colour, A5, het systeem gebruikt voor de waardering van de weerstand van een bepaald digitaal meetinstrument om de effecten van verontreiniging door stof, water en algemene koelvloeistoffen die in de productieomgeving systeem

Vraag uw GRATIS exemplaar

Let op: Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.