Training

Themadagen 2016

Momenteel zijn er geen themadagen gepland voor 2016. 
Wenst u meer informatie of opleidingen op maat, aarzel niet ons te contacteren: info@mitutoyobenelux.com

Locaties:

Showroom BE: Hogenakkerhoekstraat 8 - 9150 Kruibeke
Showroom NL: Wiltonstraat 25 - 3905 KW Veenendaal

De toekomst van onze industrie hangt af van onze capaciteit om vandaag mensen op te leiden voor de behoeften van morgen.

Mitutoyo beseft dit en biedt een breed scala van opleidingen, allemaal door hoogopgeleide ingenieurs. Elke cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring in het aanbieden van hulp, advies en onderwijs aan de verwerkende industrie op het gebied van dimensionale metrologie. Onze inzet voor de verhoging van de normen in meetonderwijs gaat uit van cursussen over de fundamenten van precisiemeting tot en met de meest geavanceerde leerstof en productgebruik/toepassing. Van micrometer tot CMM's; er is altijd iets dat past. Wij ontwikkelen ook op maat.

Elke training is bedoeld om cursisten niet alleen met theoretische kennis uit te rusten, maar ook om uitgebreide 'hands on' praktische ervaring op te laten doen met de modernste en het meest uitgebreide assortiment van apparatuur dat wordt gezien in een onderwijsinstelling. Mitutoyo is terecht trots op haar uitgebreide middelen en ervaring op het gebied van de metrologische training.

Na het bijwonen van een Mitutoyo Metrologiecursus kan de cursist een certificaat ontvangen als bewijs dat hij/zij de benodigde standaard heeft bereikt. Dit certificaat is een zeer gewaardeerd bewijsstuk waar zowel werkgever als werknemer profijt van zullen hebben.