IT-ondersteuning

Krachtige, efficiënte en betrouwbare meet- en analysesoftware ondersteunt de werking van geavanceerde vorm- en coördinatiemeetapparatuur van Mitutoyo. Correcte werking van deze speciale, zeer veelzijdige software pakketten is op zijn beurt afhankelijk van effectieve installatie plus de lopende ondersteuning van een reeks van Mitutoyo's IT-professionals, technische specialisten en onderhoudspersoneel.

Een nieuwe installatie is relatief eenvoudig. Mitutoyo IT Support levert en installeert de aanbevolen software op een pc en zorgt voor een correcte werking van de apparatuur, waaronder de kerntaak van het overzetten van de bestaande data en programma's van de klant. Netwerkregelingen kunnen worden toegepast, zoals vereist.

Daarnaast is essentieel onderhoud, softwareupgrades of hardwarevervanging belangrijker, omdat downtime geminimaliseerd moet worden. Wat downtime is natuurlijk niet te voorkomen met complexe machines, maar als apparatuur offline gehaald moet worden, moet dit zorgvuldig gepland en snel uitgevoerd worden, om het effect op de productie te minimaliseren. Vertrouw erop Mitutoyo IT-Support de kennis, expertise en middelen heeft om de klus te klaren met een minimale impact op uw activiteiten. Databehoud en -overdracht zijn essentieel en onze experts adviseren over waar een back-up of overdracht nodig is en kunnen dit indien gewenst ook namens de klant doen.

Wanneer het onvermijdelijke probleem zich uiteindelijk voordoet kunt u rekenen op Mitutoyo voor backup, gewoon via telefonische ondersteuning of, krachtiger, door het gebruik van onze remote-control-faciliteit waarmee een Mitutoyo expert de controle van de apparatuur via internet overneemt. Deze laatste mogelijkheid maakt zeer effectieve hulp mogelijk in moeilijkere gevallen, is real time en kan een echte besparing opleveren, omdat er geen specialist nodig is voor een bezoek op locatie.

IT Support is slechts een van de vele aspecten van Mitutoyo's dienstverlening die maatgevend is in de industrie, en is een onmisbaar hulpmiddel dat altijd beschikbaar is om ervoor te zorgen dat uw investering in meetapparatuur van topkwaliteit maximaal kan worden benut.

Ondersteuning voor Windows besturingssystemen - XP EOL

Zoals u waarschijnlijk weet, is de EOL van Windows XP Professional gepland op 8 april 2014. Daarom heeft Microsoft vervanging van bestaande XP-besturingssystemen met Windows 7 of 8(.1) geadviseerd. Door de verschillen tussen Windows XP en deze nieuwere besturingssystemen is de Mitutoyo software aangepast voor ondersteuning voor Windows 7 en Windows 8 (0.1). Als u gebruik maakt van een Mitutoyo software, dient u er rekening mee dat een upgrade naar nieuwe besturingssystemen ondersteunen kan worden verlangd.

Om migratie te voorkomen neemt u contact op met de IT-afdeling van Mitutoyo om uw wensen te bespreken.

Edu2.jpg

Education Pack

Mitutoyo's Education Pack bestaat uit een reeks artikelen bedoeld als handige verwijzingen naar de theorie en praktijk van metrologie voor gebruik in de klas, op het werk en in het laboratorium.

GRATIS aanvraag

contact_block.jpeg

Contacteer ons

Doorlopend van maandag t/m vrijdag

tussen 8h00 - 16h45

Telefonisch: +32 3 254 04 44

E-mail: Info@MitutoyoBeNeLux.com