Service & Ondersteuning

 

Een complete oplossing - Ongeacht de applicatieuitdagingen, Mitutoyo ondersteunt u van begin tot eind.

Mitutoyo is niet alleen een leverancier van hoogwaardige meetproducten, maar ook één die gegarandeerde steun biedt gedurende de levenstuur, ondersteund door uitgebreide diensten die ervoor zorgen dat uw medewerkers het maximale uit uw investering halen. Afgezien van de basis van kalibratie en reparatie biedt Mitutoyo producten en metrologietraining, evenals IT-ondersteuning voor de geavanceerde software die gebruikt wordt in de moderne meettechniek. We kunnen ook maatwerkoplossingen ontwerpen, bouwen, testen en leveren en zelfs, indien kosteneffectief, uw essentiële uitdagingen aannemen op sub-contractbasis.

 • Training

  Mitutoyo biedt een breed scala van metrologieopleidingen, allemaal door hoogopgeleide ingenieurs gegeven. Elke cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring in het aanbieden van hulp, advies en onderwijs.

  Bekijk pagina
 • Metingen in onderaanneming

  Onze Sub-Contract Meting service zorgt ervoor dat de meest kosteneffectieve opties ter beschikking worden gesteld om te voldoen aan uw kwaliteitsdoelstellingen.

  Bekijk pagina
 • IT-ondersteuning

  U kunt rekenen op Mitutoyo voor ondersteuning, via de telefoon, op locatie, of door een externe faciliteit waarmee een Mitutoyo deskundige de controle van de apparatuur via internet kan overnemen.

  Bekijk pagina
 • Kalibratie - RvA accreditatie

  Mitutoyo biedt een volledig assortiment van kalibratiediensten in haar laboratorium, uitgerust voor elke dimensionale meting.

  Bekijk pagina
 • Meettechnologie

  Mitutoyo Gauging Technology biedt een gespecialiseerde dienst die is gericht op de toenemende behoefte aan maatwerk meetoplossingen.

  Bekijk pagina
 • Onderdelen en reparaties

  Een reparatiewerkplaats en kalibratiekamer bieden ruimte aan getrainde en gekwalificeerde reparateurs, ondersteund door een ervaren en goed ontwikkelde Onderdelenafdeling.

  Bekijk pagina